Bellboard | Compleet droogbouw vloerverwarmingssysteem Bellboard | Compleet droogbouw vloerverwarmingssysteem Bellboard | Compleet droogbouw vloerverwarmingssysteem Bellboard | Compleet droogbouw vloerverwarmingssysteem
Bellboard vloerverwarmingspaneel

Bellboard vloerverwarmingspaneel
Gipsvezel vloerplaat met voorgefreesd leidingraster. 1200 x 600 x 30 mm, 23,5 kg/per paneel, 32,5 kg/m2, De ronding ligt dieper in de plaat om de leidingen eenvoudig te kunnen vastklikken.


Productgegevens Vloerverwarming (205 Kb)

Verwerkingsadvies Vloerverwarming (135 Kb)

Legbeschrijving Vloerverwarming (196 Kb)

Norit-TE-lijm

Norit-TE-lijm
De Norit-TE-Lijm (1 kg verpakking) is een oplosmiddel- en formaldhydevrije polyurethaan lijm. De lijm wordt gebruikt voor duurzame, krachtig verbinding van alle Bellboard interieurpanelen en vloerplaten.


Productsheet TE-lijm (84 Kb)

Norit Randisolatiestrook

Norit Randisolatiestrook
Afdichting van de isolatielaag in de randzones tijdens aanbrengen van de gietmassa en beperken geluidsoverdracht. 280 x 10 x 80 mm, met plakstrip en folielaag voor optimale afdichtingProductsheet Randisolatie (64 Kb)

NORIT-Grondlaag (Primer)

NORIT-Grondlaag (Primer)
De NORIT-Grondlaag is een dispersiegrondlaag, wordt als concentraat geleverd en maakt deel uit van de NORIT-Vloerverwarming. Grote hechting, gelijkmatige opdroging, hoog uitstrijkvermogen, Rode inkleuring ter controle van de applicatie- hoeveelheid, EC 1: zeer emissiearm.


Productsheet Grondlaag (100 Kb)

Norit Verwarmingsbuis

Norit Verwarmingsbuis
De verwarmingsbuis van polybuteen maakt deel uit van de NORIT-Vloerverwarming. Zuurstofdicht, bijzonder flexibel, vermindering van drukverlies door gereduceerde wanddikte, geringe warmte-uitzetting, uitstekende chemische bestendigheid.


Productsheet Verwarmingsbuis (66 Kb)

Norit Gietmassa (Egalisatie)

Norit Gietmassa (Egalisatie)
25 kg (= 1 zak) cementgebonden, zelfnivellerende vloerafwerkingen voor binnenshuis. Zeer vloeibaar, snel uithardend, verhoogde warmtegeleiding, zeer belastbaar, geschikt voor stoelwieltjes, EC 1: zeer emissiearm.


Productsheet Gietmassa (92 Kb)

Aansluittechniek

Aansluittechniek
Klem- en perskoppelingsadapters voor aansluiting van de NORIT-Verwarmingsbuis op de verdeler, of in combinatie met een nippel voor het verbinden van twee buisuiteinden.


Productsheet Aansluittechniek (80 Kb)

Protocol Vloerverwarming (66 Kb)